O nama

NEW DEAL FOR YOU se od 2010 godine trudi da svojim profesionalizmom olakša Vaše poslovanje.

 
Zahvaljujući velikom trudu, izuzetnoj predanosti poslu i energičnosti, možemo reći da imamo sve što je potrebno kako bi naši kupci bili zadovoljni. Svoj poslovni put i uspeh gradimo razvijanjem partnerskih odnosa sa našim kupcima. Svi naši kupci vremenom postaju i naši prijatelji. Pažljivo slušamo i reagujemo na svaku njihovu sugestiju.


Osnovna delatnost nam je veleprodaja kancelarijskog materijala ili bolje reći, svega što Vam je potrebno u svakodnevnom poslovanju.


U našem asortimanu se nalaze toneri, riboni, kertridži za sve tipove štampača  najpoznatijih svetskih brendova: HP, EPSON, CANON, LEXMARK, SAMSUNG i dr. Pisaći pribor proizvođača Pilot, Uni, Faber Castell, Penac, Steadtler i dr. Papir svih veličina i gramatura (papir A4, papir A3, papir za plotere, glossy papiri, papiri u tabacima...), kao i sav materijal potreban za arhiviranje, pakovanje, odlaganje…
Takodje, imamo i kancelarijske mašine: razni uništivači papira, aparati za spiralno koričenje, plastifikatori… Kako bismo našim partnerima omogućili kompletnu uslugu, u našu ponudu smo uveli i sredstva za čišćenje i održavanje higijene.


Većinu artikala imamo na lageru u svome skladištu, a sve što nemamo sposobni smo nabaviti i u najkraćem roku isporučiti.


U saradnji sa iskusnim i pouzdanim štamparima realizujemo sve Vaše želje i zamisli, bilo da se radi o štampanom ili reklamnom materijalu.


Vaše je da nam date priliku i pozovete nas ili nam uputite upit, a naše je da opravdamo Vaše poverenje i postanemo Vaš oslonac u Vašem poslovanju.